Intuityvioji mandala

Kūryba padeda žmogui pajausti save kaip visumą, pamatyti priimti ir spręsti vidinius konfliktus, o kartu ir vystytis, tobuleti, sužydėti kaip asmenybei, mandalos kūrimas- nesudėtingas kūrybinis procesas. Norint sukurti mandalą, nereikia jokių specialių meninių gebėjimų, reikia leisti piešiniui, dėlionei :kurtis tarsi savaime“. Kūrybinio-patyriminio seminaro metu turėsite galimybę sukurti asmeninę ir intuityvią mandalą-nuraminti triukšmingoje kasdienybėje įaudrintą protą, saugiai pažvelgti į savo vidų, „sudėlioti“ čia apsistojusius jausmus, mintis ir emocijas.

DAILĖS TERAPIJA „Intuityvioji mandala“ (Meno terapeutė Sandra Matulienė)

𝗞𝗮𝘀 𝘆𝗿𝗮 𝗠𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗮? Tai nėra paprastas piešinys. Sanskrito kalboje, tai reiškia „ratą“, o ratas simbolizuoja aplink mus esančius dalykus: pasaulį, kuriame gyvename, saulę, mėnulį, planetas, akis, gyvenimo ciklus, tokius kaip dienos, metai, metų laikai ar gyvenimas ir mirtis, tikslo siekimas ir apdovanojimas jį pasiekus. Natūralias Mandalas galima įžvelgti visur.

Mandalos kūrimo ir spalvinimo terapija, yra būdas gerinti sveikatą ir savijautą, atsipalaiduoti, susikaupti ir „surinkti“ save, nuramini minčių audras ir stresą.

Mandalos spalvinimo terapijos nauda yra tikrai nuostabi. Ji

Sulėtina kvėpavimą, širdies dūžius.

Mažina nerimą ir emocinę įtampą.

Mažina raumenų įtampą ir gerina kraujotaką.

Didina laimės hormonų gamybą.

Ugdo pasitikėjimą savimi.

kaina vienam asmeniui 40 eur., užsiėmimo trukmė apie 2 val. visos reikalingos priemonės yra suteikiamos.