Piknikas ant jūros kranto

Kuršių nerijoje
Romantiškas ir svajingas pasimatymas ant jūros kranto? O gal jaukus bičiulių susitikimas? Šeimyniška popietė su vaikais? Piknikas ant jūros kranto taps smagiu svajonės išsipildymu.

Piknikas gali būti labai įsimintinas – viskas priklauso nuo Jūsų noro. Siūlau kelis galimus variantus:

– Pikniko krepšelio nuoma. Restorane „MATĖJA“ Jūsų lauks paruošta pintinė su pasirinktais gėrimais, taurėmis, reikiamais indais, užkandžių rinkiniu ir pledu – Jums beliks ją pasiimti. Pasibaigus Jūsų vakarui, rekvizitus tiesiog grąžinsite atgal į restoraną.

– Piknikas ant jūros kranto su staliuku ir minkštomis pagalvėlėmis. Šis pasirinkimas puikiai tiks mažai kompanijai ar porai jaukiai praleisti vakarą. Patiekalų asortimente – sūrių asorti, vaisiai, riešutai, mėsos asorti, vieno kąsnio sumuštinukai, žuvies asorti.

– Piknikas ant jūros kranto su staliuku ir jaukiu dekoru. Jis puikiai tiks mažai kompanijai ar porai jaukiai praleisti vakarą ir mėgautis pasakiškomis akimirkomis. Vakarienei patiekiami karšti patiekalai ir pasirinkti gėrimai.

– Piknikas ant jūros kranto „Premium“. Tai geriausias pasirinkimas mažai kompanijai ar porai jaukiai praleisti vakarą ir pasijusti lyg romantiškiausiame kine. Patiekiami karšti patiekalai, gėrimai, galima vaizdo bei garso įranga bei pilnas asistento aptarnavimas viso vakaro metu.

Sukursiu romantiką ir jaukumą paplūdimyje, krantą skalaujant Baltijos jūroms bangoms, tad pasikalbėkime!

Paslaugų kaina – nuo 100 €.