PASLAUGOS KURŠIŲ NERIJOJE

Išsirinkite jūsų norimą paslaugą iš mūsų pasiūlytų!

Švenčių planavimo/ koordinavimo paslaugos Kuršių nerijoje

Vestuvės

Vestuvės
Vestuvės – viena svarbiausių mūsų gyvenimo švenčių, kai dvi širdys ir sielos susijungia į vieną visumą. Tai diena, kai ištariamas svarbiausias ir nuoširdžiausias „TAIP“ gyvenime. Kviečiu išsvajotą dieną pasitikti romantika alsuojančioje Kuršių Nerijoje!

Šampano, vaišių staliukas

Staliukas
Šampano staliukas – vienas gražiausių ir praktiškiausių jaunųjų pasirinkimų, kuomet norima pasidalinti džiaugsmo, sveikinimų bei padėkos akimirkomis su atėjusiais bičiuliais ir artimaisiais.

Krikštynos, gimtadieniai, jubiliejai

Gimtadieniai
Padėsiu Jums sutaupyti laiką organizuojant gimtadienius, jubiliejus, krikštynas ir kitas šeimos šventes. Įsiklausiusi į kiekvieną pageidavimą su džiugesiu įgyvendinsiu Jūsų šventės viziją ir pasiūlysiu originalius sprendimus.

Mergvakariai ir bernvakariai

Mergvakariai
Svajojate apie smagų pasibuvimą su draugais ar draugėmis? Kuršių nerija puikiai tiks planuojant net ir kelių dienų mergvakarį ar bernvakarį.

Vaikų dailės edukacinės programos vasarą

Keramika kitaip

Keramika
Lipdymas – itin svarbus smulkiosios motorikos lavinimui, kuris glaudžiai susijęs su kalbos raida. Tai reiškia, kad kuo anksčiau ir nuosekliau dirbsite su vaiko smulkiąja motorika, tuo geresnių rezultatų pasieksite ir kalbos lavinime.

Veliam veliam vilną

Vilnos vėlimas
Vilnos vėlimas – ypatinga patyriminė veikla, kurios metu jaučiamas nusiraminimas, nuotaikos pagerėjimas. Tai pati tikriausia, senolių išbandyta, natūrali terapija.

Mandalos kūrybinis procesas

Mandala
Mandalos kūrimas – vienas įdomiausių kūrimo procesų vaikams. Šio užsiėmimo metu duodant vaikui vos vieną mintį, jo paties fantazija išsilaisvina kuriant neparastus kūrybinius darbelius.

Kitos paslaugos

Restorano „Matėja“ patalpų nuoma šventėms

Restoranas
Restoranas „MATĖJA“ – nuostabiame Preilos pajūryje įsikūręs restoranas mielai kviečia švęsti savo šventes kartu. Jauki aplinka, dėmesingas aptarnavimas ir skanus, kokybiškas maistas sukurs malonią atmosferą ir nuotaiką.

Piknikas ant jūros kranto

Piknikas
Piknikas ant jūros kranto – taps smagiu svajonės išsipildymu.
Piknikas gali būti labai įsimintinas – viskas priklauso nuo Jūsų noro.

Įmonėms/kolektyvams

Įmonėms/Kolektyvams
Tikriausiai visi komandų vadovai sutiks, kad kolektyve būtina palaikyti stabilią emocinę būklę. Juk padidėjęs stresas ir neigiamos emocijos išbalansuoja organizmą ir gali sukelti net perdegimo sindromą.

Saviugda

Intuityvioji mandala

Mandala
Intuityvios mandalos kūryba - padeda žmogui pajausti save kaip visumą, pamatyti, priimti ir spręsti vidinius konfliktus, o kartu ir vystytis, tobulėti kaip asmenybei.

Juoko terapija Preiloje

Juoko terapija Juokas nuramina protą, sušvelniną įtampą, kilusią tarp žmonių ir turi teigiamą fiziologinį bei psichologinį poveikį organizmui. Šis praktinis užsiėmimas puikiai tinka nervinei įtampai mažinti, nuotaikai, savijautai ir net sveikatai gerinti.

Žygis „Minčių labirintas“

Žygis Preilos gamtoje, miško takais ir takeliais, keliaudami 2 km maršrutu gausite įvairias užduotis, padėsiančias išanalizuoti savo vidinę būseną. Žemėlapyje bus nurodomos užuominos, ką tame taške turite atrasti, kokią užduotį atlikti, apie ką pamąstyti. Tai saviugdos ir savęs pažinimo žygis.

Intuityvios mandalos kūrimas

Intuityvios mandalos kūryba suaugusiesiems - padeda žmogui pajausti save kaip visumą, pamatyti, priimti ir spręsti vidinius konfliktus, o kartu ir vystytis, tobulėti kaip asmenybei.

Žygis minčių labirintas

Žygis minčių labirintas – Tai saviugdos ir savęs pažinimo žygis. Gamtoje, miško takais ir takeliais, keliaudami 2 km maršrutu, gausite įvairias užduotis, padėsiančias išanalizuoti savo vidinę būseną.

Vaikų edukacinės programos vasarą

Vaikiškos mandalos kūrimas - Vaikams yra begalo įdomus kūrimo procesas. Duok vaikui mintį ir vaiko fantazija išsilieja į beribius kraštus.

Mergvakariai

Mergvakaris – tai vakarėlis, skirtas merginai, kuri ruošiasi ištekėti. Mergvakaryje dalyvauja tik merginos – artimos, gerai pažįstamos jaunosios draugės, giminaitės, bendradarbės ir pan. 

įmonėms arba kolektyvams

Vakarėliai ir jų organizavimai kolektyvui bei įmonėms paruošim puikią programą kuri atitiks jūsų lūkesčius.

Bernvakariai

Jaunojo draugai ruošia jam paskutinį vakarėlį. Į jį susirenka artimiausi jaunojo draugai – vyrai. Tai simboliškas nerūpestingo gyvenimo palydėjimas ir pasiruošimas gyvenimui šeimoje.

Juoko terapija

Juoko terapija (metodo autorius M. Kataria). Teorinis metodo pagrindimas ir praktinis užsiėmimas nervinei įtampai mažinti, nuotaikai gerinti, sveikatai kokybinti.